Державне агентство
відновлення та розвитку
інфраструктури України

» Протидія корупції » Антикорупційна програма (Протидія корупції) » Антикорупційна програма Служби відновлення

Антикорупційна програма Служби відновлення

Запрошуємо долучитися до публічного обговорення проєкту Антикорупційної програми Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Київській області (далі - Служба відновлення).

Антикорупційна програма Служби відновлення – це основний документ організації, який визначає правила, стандарти і процедури щодо виявлення, протидії та запобігання корупції та виконання якого сприяє формуванню негативного ставлення працівників державних органів та юридичних осіб до корупції.

Якісна підготовка та відповідальне виконання антикорупційної програми є запорукою створення ефективної системи запобігання і протидії корупції в сфері діяльності Служби відновлення та підвищення рівня довіри суспільства до неї. 

Залученість широкого кола громадськості до обговорення дозволить виявити можливі корупційні ризики в діяльності Служби відновлення та забезпечить прозорість та відкритість  процесу підготовки Антикорупційної програми.

Проєкт Антикорупційної програми Служби відновлення розроблений за участі експертів Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу (EUACI).

Служба відновлення пропонує взяти участь у публічному громадському обговоренні проєкту Антикорупційної програми,  учасникам господарських відносин зі Службою відновлення, представникам громадських організацій, закладів освіти та наукових установ, громадським експертам та іншим зацікавленим особам.

Запропоновані пропозиції та зауваження до проєкту Антикорупційної програми Служби відновлення обов’язково повинні: 

  • бути у письмовій формі (у машиночитаному форматі);
  • відповідати пункту 1 розділу V Методології управління корупційними ризиками, затвердженої наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 28 грудня 2021 року № 830/21.

Для того, щоби приєднатися до обговорення, надішліть на електронну адресу info.kv@restoration.gov.ua.:

  •  прізвище, ім’я, по-батькові;
  •  резюме або пояснення, викладене в довільній формі, про досвід в антикорупційній діяльності;
  •  зауваження і пропозиції до проєкту Антикорупційної програми Служби відновлення (за наявності).

Письмові зауваження та пропозиції до проєкту Антикорупційної програми Служби відновлення та заявки для участі у публічному обговоренні просимо надсилати до 28 липня 2023 року на адресу електронної пошти Служби відновлення: info.kv@restoration.gov.ua.

Публічне обговорення відбудеться: 31 липня 2023 року об 11.00 год. у форматі засідання робочої групи з оцінювання корупційних ризиків за участі представників громадськості та інших зовнішніх заінтересованих сторін за адресою: місто Київ, вулиця Святослава Хороброго, будинок 11-А

 

Матеріали для ознайомлення:

проєкт Антикорупційної програми Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Київській  області;

додаток до Антикорупційної програми  Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Київській області (Реєстр ризиків).

Матеріали для ознайомлення: 

Файли для завантажування